Vanuit expertise en ervaring op zowel conceptueel, ruimtelijk en grafisch vlak denken we graag groot. Onze kracht ligt erin deze grote ideeën terug te brengen tot heldere en inspirerende oplossingen die technisch en financieel uitvoerbaar zijn. SKVL stuurt op kansen in alle facetten van het proces, van conceptontwikkeling tot aan uitvoer en betrekt specialisten en makers uit het eigen netwerk om van uw opdracht iets unieks te maken.

 

 

ELOI KOSTER

Grafisch ontwerper en conceptdenker. In de dialoog ziet en benoemt hij unieke kansen om te komen tot sterk beeldende producten met een duidelijk verhaal. Door zijn jarenlange ervaring en nieuwsgierige benadering heeft Eloi een uitgebreide kennis van technieken en toepassingen. Hij stuurt bij elke stap in het ontwerpproces op eigenheid en kwaliteit.

 

 

JESSE VAN LIENEN

Interieurarchitect en realist. Werkt analytisch, geeft structuur aan opgaven en vertaalt dit naar heldere oplossingen met een sterke ruimtelijke beleving. Met liefde voor detail en grote kennis van materialen stuurt Jesse in het proces op tastbaar resultaat. Hij brengt het idee binnen de gestelde kaders naar een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product.
 

 

 

DEBBIE VAN DIJK

Interieurarchitect en sfeermaker. Ontwerpen voor, met en door mensen. Ruimtes vormgeven waar je in wilt verblijven, welke je bij blijven, inspireren en simpelweg goed aanvoelen. Om daarmee de wereld een klein beetje beter en tegelijkertijd ook stukken mooier te maken.

 

DIRK

 

fotografie: medea huisman