We create possibilities into reality


Eloi Koster

Grafisch Ontwerper en conceptdenker. Ziet en benoemt unieke kansen vanuit de dialoog en zet dit op een strategische manier in om te komen tot sterk beeldende producten met een duidelijk verhaal. Door zijn jarenlange ervaring en nieuwsgierige benadering heeft Eloi een uitgebreide kennis van technieken en toepassingen en stuurt bij elke stap in het ontwerpproces op eigenheid en kwaliteit. 


Jesse van Lienen

Interieurarchitect en realist. Werkt analytisch en geeft structuur aan opgaves en vertaalt dit naar heldere oplossingen met een sterke ruimtelijke beleving. Met liefde voor detail en grote kennis van materialen stuurt Jesse in het proces op een tastbare vertaling van idee naar een kwalitatief en duurzaam product in combinatie met een strakke budgetbewaking.

  

STUDIO KOSTER VAN LIENEN

Vanuit expertise en ervaring op zowel conceptueel, ruimtelijk en grafisch vlak denken we graag groot. Onze kracht ligt erin deze grote ideeën terug te brengen tot heldere en inspirerende oplossingen die technisch en financieel uitvoerbaar zijn. SKVL stuurt op kansen in alle facetten van het proces, van conceptontwikkeling tot aan uitvoer en betrekt hier waar van waarde specialisten en makers uit het eigen netwerk.